Een van de zes zekerheden van Voyp noemen we Zorgeloos & Simpel. Bij Voyp betekent dit dat jij je bezig kunt houden met ondernemen, omdat wij ons bezig houden met je telefonie.

Nummers
configureren

Voyp zorgt er voor dat je nummer precies gaat doen wat jij wilt. Denk aan instellen welke telefoons overgaan, welke meldingen er worden afgespeeld of welke openingstijden je hanteert.

Telefoons die je bij ons aanschaft of leaset worden gratis geconfigureerd. Als je al telefoons hebt die je door ons wilt laten instellen, dan rekenen we eenmalig € 15,- per toestel. 

Keuze
van toestel

Wij adviseren standaard Yealink toestellen. Kijk op de toestellen pagina om te zien welke toestellen wij aan je kunnen leveren. Uiteraard functioneren ook VoIP-toestellen van andere merken op ons netwerk. Vertel ons welke wensen je hebt en wij vertellen je welk toestel daar optimaal bij aansluit.

Daarnaast kun je bij ons vanaf € 3,- per maand een toestel leasen – inclusief VoIP-account. Uiteraard vervangen we deze kosteloos wanneer er problemen mee ontstaan. 

Keuzemenu &
wachtrij

Bij Voyp betaal je € 10,- per maand. Hiervoor krijg je een telefoonnummer, een VoIP-account en alle mogelijkheden. Dus ook een keuzemenu of een wachtrij kost bij ons maandelijks niet extra.

Wel rekenen we eenmalig  € 100,- voor de configuratie van een keuzemenu en € 75,- voor de configuratie van een wachtrij. Het wordt dan opgeleverd zoals jij het wilt én kleine aanpassingen in de toekomst zijn inbegrepen. 

Zelf
configureren

Ook bij ons krijg je gratis toegang tot een portal waarin je zelf allerlei dingen kunt instellen. Zo kun je makkelijk een voicemail toevoegen, openingstijden aanpassen of het uitgaande nummer van je telefoon wijzigen.

Ondersteuning is bij Voyp gratis. Je kunt het dus ook aan ons vragen. Dan wordt het meteen geregeld en kun jij zonder zorgen weer verder.

Bij Voyp geloven we in onze diensten. Daarom is ondersteuning op afstand bij Voyp gratis. Altijd.
Voor ondersteuning op locatie maken we vooraf een duidelijke afspraak. Zo weet je waar je aan toe bent. Wanneer het probleem aan ons ligt dan wordt er uiteraard geen cent in rekening gebracht. Wel zo eerlijk.

CONTACT OPNEMEN
VOYP DIRECT BESTELLEN
Stabiel en flexibel kunnen bellen, zowel met vaste toestellen als met de mobiel, is daarom ideaal. Ik ben overal waar ik ben bereikbaar, zonder dat ik de klant een mobiel nummer moet geven.Naast de bijzonder scherpe prijs is de service van Voyp reden om langdurig klant te blijven.
Duco Taylor, AwayKey