Startende ondernemer? Denk aan je telefoonnummer!

Startende ondernemer? Denk aan je telefoonnummer!

Veel startende ondernemers houden met alles rekening bij het opzetten van hun bedrijf. Website, Social Media en een Kvk inschrijving. Waar de meeste ondernemers geen rekening mee houden is een vast telefoonnummer! Optimale bereikbaarheid is natuurlijk essentieel voor een starter.

Waarom gebruik maken van een vast nummer als je met je 06 ook prima bereikbaar bent? Heel simpel: betrouwbaarheid! Je straalt vertrouwen uit en een vast nummer komt professioneler over. Uit onderzoek is gebleken dat de meerderheid van de mensen sneller geneigd is contact op te nemen met een bedrijf dat een vast nummer publiceert dan een met een 06 nummer.

Daarnaast houd je werk en privé eenvoudig gescheiden met de openingstijden functie. Je stelt je werktijden in en buiten deze tijden vang je het gesprek af door een voicemail of antwoordservice.

Een vast toestel is natuurlijk niet voor iedere situatie optimaal, soms ben je veel onderweg en wil je overal bereikbaar zijn. In zo’n geval kan er gekozen worden voor de app op de mobiele telefoon, de Voyp SIM-kaart of een doorschakeling naar je mobiele nummer.

Van keuzemenu tot internationaal telefoonnummer en van wachtrij tot gespreksopname. Bij Voyp zit je goed, ook als beginnende ondernemer!

VoIP