Stagiair met commercieel talent gezocht

Stagiair met commercieel talent gezocht

stagiair gezocht

Wie zijn wij?
Voyp is een jonge en frisse speler op de zakelijke telecommarkt. Voyp onderscheidt zich met een scherpe prijsstelling en uitstekende service. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam Noord. In een informele maar ambitieuze sfeer geven we complimenten wanneer je het verdient en kritiek wanneer het nodig is – zo halen we elke dag het beste in elkaar naar boven. Plezier in je werk voert hierbij altijd de boventoon.

Wat ga je doen?
Je takenpakket bestaat uit het verwerken en generen van leads en het oppakken van eerstelijns sales. Dit kan zowel koude als lauwe acquisitie zijn. Daarnaast breng je offertes uit en volg je offertes op – van koude prospect naar tevreden klant. Je zult tevens op dagelijks basis bezig zijn met het bijhouden van onze social media, je onderzoekt interessante onderwerpen en bent actief bezig met het publiceren van artikelen. Ook voer je ondersteunende werkzaamheden uit – je doet bij ons kennis op van de Telecommarkt en zult hierbij op alle facetten kennis opdoen.

Wat verwachten we van jou?
Je haalt uit ‘nee’ de motivatie om voor een ‘ja’ te gaan en hebt beleefdheid en luisteren hoog in het vaandel staan. Voor jou is verkopen niet het pushen van een product maar het bieden van een structurele oplossing aan de klant. Hierbij weet je de voordelen van Voyp op een correcte, vriendelijke en heldere wijze inzichtelijk te maken. Je bent een aanpakker, bent pro-actief en een teamplayer. Het schrijven van informele blogs en updates zie je als een uitdaging. Je gaat pro-actief op onderzoek uit naar interessante topics voor onze social media welke in overleg worden gepubliceerd.
Binnen onze organisatie kun je snel een hele hoop verantwoordelijkheid op je nemen, maar dat moet je dan ook waarmaken. Wij bieden je hiervoor alle ruimte en mogelijkheden.

Wat ga je leren?
Wij leren je de nodige commerciële, organisatorische en sociale vaardigheden aan om je toekomstige carrière een boost te geven. In een steeds commerciëlere wereld zul je stressbestendig moeten zijn, snel moeten kunnen schakelen, mee moeten kunnen denken met steeds veranderende klantwensen en pro-actief mee kunnen denken met de verbetering van de diensten van je werkgever. Daarnaast dien je georganiseerd en gestructureerd te werken. Bij ons krijg je alle ruimte om je deze eigenschappen eigen te maken en begeleiden we je hierin actief. Je krijgt dan ook echt de kans om je commerciële talenten te ontdekken, bewijzen en te ontplooien.

Wil je weten hoe het is als stagiair bij Voyp? Lees het verhaal van Barny.

Werkzaamheden

 • Verwerken/genereren van leads
 • Benaderen van potentiële klanten
 • Het bieden van een structurele oplossing aan de klant
 • Uitbrengen van offertes en opvolgen hiervan
 • Beheer van social media

Gewenste profiel

 • Jonge, creatieve, enthousiaste en commerciële student
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je ziet in ‘nee’ geen einde maar een begin

Wat bieden wij

 • Informele maar ambitieuze sfeer
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Veel begeleiding in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
 • Goede stagevergoeding