Coronaproof - In quarantaine? Wat nu

Coronaproof - In quarantaine? Wat nu

De afgelopen dagen zijn wij veel gebeld over het corona virus. Mensen maken zich zorgen over de bereikbaarheid van hun organisatie als men, al dan niet gedwongen, thuis komt te zitten. Gelukkig kunnen wij deze mensen, in ieder geval waar het gaat om hun telefonische bereikbaarheid, geruststellen.

Het grote voordeel van bellen via Voyp is namelijk de enorme flexibiliteit die we jou en je organisatie kunnen bieden. Neem bijvoorbeeld je toestel van kantoor mee (wel even ontsmetten en natuurlijk niet op gaan halen als iedereen al naar huis is gestuurd!) en plug dit thuis in. Je belt dan net zoals je gewend bent op kantoor.

Het kan zijn dat het RIVM/GGD adviseert om kantoorartikelen niet mee naar huis te nemen. Controleer daarom altijd de meest actuele adviezen van het RIVM en volg deze op.

Ook in dat geval is er geen man overboord, maar laat dan wel de toestellen op kantoor. Wij kunnen dan doorschakelingen naar mobiele telefoons van medewerkers realiseren of mobiele apps of apps op de laptops activeren, zodat medewerkers ook in dat geval optimaal bereikbaar zijn en blijven.

Thuiswerken hoeft dus geen enkel probleem te zijn voor je telefonische bereikbaarheid. Neem contact met ons op per mail of chat als je vragen hebt of dingen wilt gaan regelen. Wij denken graag met je mee en zorgen er voor dat je optimaal telefonisch bereikbaar bent én blijft.