Er is leven na ISDN - hoe verder

Er is leven na ISDN - hoe verder

leven na isdnVanaf 1 september 2019 wordt ISDN uitgefaseerd. Dit lijkt erg ver weg, maar voor je het weet is het zover. En één ding is zeker, je wilt niet tot het laatste moment wachten met de overstap naar VoIP.  Hoewel veel bedrijven al zijn overgestapt naar VoIP, zijn er ook nog veel die twijfelen wat nu de handigste stap is. Wij geven je een paar redenen waarom VoIP juist een positieve invloed op je zakelijke telefonie heeft.

Eenvoudige hardware
Voor VoIP heb je helemaal geen toeters en bellen nodig. Met de softphone op je smartphone, een handheld of juist een vast toestel kun je al aan de slag. Per toestel dat je wilt gebruiken heb je een VoIP-account nodig. Met een inkomend gesprek kunnen we eventueel meerdere toestellen benaderen en je belt eenvoudig uit met je vaste nummer (of juist anoniem). Benieuwd naar ons toestelaanbod

Snelle installatie
Wij nemen de tijd voor onze klanten in het beginstadium en zorgen er zo voor dat de overstap zonder problemen verloopt. We inventariseren de wensen van de klant, regelen je nummerbehoud en zetten vervolgens de configuratie voor je klaar. Je krijgt vervolgens een uitgebreide mail met alle noodzakelijke informatie en kunt aan de slag. Voor de hardware maken we gebruik van jouw bestaande netwerk. Als je de hardware bij ons besteld komt het plug&play bij je binnen. Liever zelf een hip toestelletje uitzoeken kan uiteraard ook – wij leveren dan de benodigde configuratie gegevens aan of configureren de toestellen voor je op afstand.

Kosten besparen
Geen dure accountmanagers en onnodige bezoekjes bij jou op locatie waarvoor geld in rekening wordt gebracht. Onze support is ook nog eens gratis, weg met dat achterhaalde uurtje-factuurtje concept! Bij Voyp houden we niet van addertjes onder het gras, onze (gespreks-)tarieven zijn transparant en je weet dan ook altijd waar je aan toe bent. Benieuwd naar onze (gespreks)tarieven?

Betrouwbaar
Een opvatting van veel mensen is dat VoIP onbetrouwbaar is. Onzin! Met een betrouwbaar internetnetwerk en de juiste hardware ben je verzekerd van een stabiele zakelijke telefonie oplossing die ook nog eens klaar is voor de toekomst. Valt bijvoorbeeld het stroom of het internet op kantoor uit? Met VoIP betekent dat niet dat je onbereikbaar bent – door middel van het belplan schakel je  de gesprekken eenvoudig door naar één of meerdere softphones en/of 06 nummers. Optimale bereikbaarheid zonder gedoe.

Flexibiliteit
Het handige van bellen over een internetverbinding is dat je mobiele telefoon vaak ook is verbonden met het internet. Als je de app gebruikt op je mobiele telefoon, kun je ook zakelijk telefoneren via je softphone. Zo hoef je niet telkens vast te zitten op kantoor, maar kun je ook gewoon zorgeloos iets anders gaan doen. Lunchen, varen of naar het strand; zolang je maar een actieve dataverbinding hebt. Ben je langere tijd weg, dan neem je gewoon je vaste toestel van kantoor mee naar een fijne bestemming, sluit het toestel aan in bijvoorbeeld Bangkok en je bent bereikbaar alsof je op kantoor zit. Een maandje werken vanuit het buitenland wordt ineens een bereikbaar idee.

Veel meer functionaliteiten
Bij VoIP heb je veel meer functionaliteiten zonder afhankelijk te zijn van upgrades van je server. Keuzemenu, openingstijden, fax-to-email, meldingen, voicemail, wachtmuziek, gespreksopname en veel meer. En geen gedoe met allerlei betaalde modules – al deze functies zitten gewoon in je Voyp-abonnement van € 12,- per maand.

Het overstappen van ISDN naar VoIP is dus een slimme zet! Nog steeds niet overtuigd? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Welkom bij Voyp.