De vrijheid van Voyp

De vrijheid van Voyp

Vrijheid

Er zijn genoeg redenen om als ondernemer niet achter je bureau te zitten; het is lekker weer, je bent veel onderweg, je houdt ervan om rond te lopen, je werkt op meerdere locaties etc. Kortom, genoeg redenen om niet altijd in de buurt te zijn van een vast toestel. Maar wat nu als je onderneming alleen te bereiken is op een vast telefoonnummer?

Angst om een telefoontje te missen hoeft niet meer. 
Waar je ook bent, je blijft bereikbaar.  Met de technologie van VoIP is dit tegenwoordig goed mogelijk. Ben je niet op kantoor, maar heb je je mobiel wel bij je? Zet even de app aan en niemand heeft door dat je niet op de zaak zit. Zeker handig als je veel onderweg bent. Deze functies maken het voor ondernemers mogelijk om locatie onafhankelijk bereikbaar te zijn. Dagje thuis werken? Geen probleem! Het kan je als ondernemer een hoop vrijheid en gemak bieden. Met de app krijg je namelijk ook de mogelijkheid om via het vaste nummer uit te bellen. Lekker vanaf de bank thuis een telefoontje plegen, terwijl je klanten het idee hebben dat je achter je bureau zit.

Flexibele werkstijl
Deze mogelijkheden kunnen voor een hoop ondernemers uitkomst bieden. Het maakt jouw werkstijl een stuk flexibeler en geeft je een hoop vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Nooit meer gebonden aan dat kantoor! Wel zo fijn. Verder maak je via de app gewoon gebruik van alle voordelen van Voyp, zo kan je bijvoorbeeld openingstijden instellen. Zo word je niet ongewenst gebeld buiten openingstijden. Je bent dus echt alleen maar bereikbaar wanneer jij het wilt! Je maakt het zo flexibel als je wilt.

Optimale bereikbaarheid
Al deze functies zijn gemakkelijk zelf te installeren in jouw eigen belplan. Dit kun je zelf doen via onze portal – zo ben je zelf makkelijk in staat om jouw telefonie vorm te geven zoals jij dat wilt. Uiteraard helpen wij je als bestaande klant hier graag bij. Nog geen klant maar wel geïnteresseerd? Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jou zo optimaal mogelijk bereikbaar kunnen laten zijn.