voyp

Voyp Updates

Home / Voyp Updates / Coronaproof - Nu tijdelijk geen configuratiekosten

Coronaproof - Nu tijdelijk geen configuratiekosten

coronaproof-nu-tijdelijk-geen-configuratiekosten

COVID-19 raakt ons allemaal. De ene onderneming heeft hier meer last van dan de andere. Nu de maatregelen wederom verlengd worden tot 19 mei is de telefonische bereikbaarheid én flexibiliteit van groot belang. Tegelijkertijd creërt dit mogelijk onbewust een ideaal moment om je diensten als telefonie en internet eens onder de loep te nemen. Werkt het allemaal wel zoals je wilt of kan het beter? Kan het voordeliger? Of kom je er juist door deze situatie achter dat je telefonische oplossing helemaal niet zo flexibel is als je wilt én nodig hebt?

Dan is dit hét moment om over te stappen. Want wij snappen dat het maken van extra kosten nu niet iets is waar je op zit te wachten. Net zoals wij snappen dat je een provider wilt die met je meedenkt. Wij bieden jou en je onderneming graag een helpende hand en brengen daarom tot 1 juni 2020 geen eenmalige configuratiekosten in rekening. Zodat je kunt overstappen naar een telefonieoplossing van de toekomst, zonder hiervoor enorm te investeren. Wij staan je dagelijks te woord van negen tot vijf zodat ook jij kunt gaan bellen zonder gedoe. Juist nu.

Welkom bij Voyp.

Zoeken

Over Voyp

Voyp is gespecialiseerd in VoIP-telefonie oplossingen. Wij adviseren onze klanten over hardware en configureren voor klanten hun telefoniewensen.

Meer weten over Voyp en onze diensten? Neem dan contact met ons op via contact@voyp.nl.

Ook zijn we uiteraard telefonisch te bereiken op telefoonnummer +31 88 6789 400.

Recent Posts

Voyp gaat samen met BlackGATEDe eerste indrukTelefonische drukte opvangenLokaal telefoonnummer vergroot je marktHoe richt ik mijn telefonie in5G komt eraan