Een vestiging in het buitenland, en nu?

Een vestiging in het buitenland, en nu?

vestiging buitenland

Alle landen in de wereld raken steeds meer met elkaar verbonden. Economisch, politiek, sociaal en cultureel. Ook jouw bedrijf heeft misschien al veel te maken met globalisering. Je doet bijvoorbeeld zaken met een buitenlands bedrijf, koopt producten van ze op of hebt support nodig. Wat het ook is, je hebt waarschijnlijk wel eens contact met een bedrijf in het buitenland. Dit kan via e-mail, maar telefoneren is natuurlijk veel handiger (vinden wij zelf ;-)).

Maar telefoneren naar het buitenland, dat kost toch ongelofelijk veel geld?
Met VoIP telefoneren bel je tegen scherpe tarieven. Dit komt omdat je gebruik maakt van een internetverbinding om te telefoneren. Geen torenhoge rekeningen meer als je even een klant moet bellen in Canada of in moet bellen naar een conference die gehouden wordt vanuit Sydney. VoIP telefoneren opent letterlijk de wereld.

En hoe zit het dan met mijn buitenlandse vestiging?
Heb je een vestiging in Amsterdam en wil je een vestiging in Berlijn openen? Geen probleem! Of je nou per vestiging een nationaal nummer wilt gebruiken of het vertrouwde Nederlandse 020 nummer, met VoIP telefoneren neem je waar dan ook ieder vast nummer op. Dus het 020 nummer opnemen in New York of het 026 nummer in Caïro, geen enkel probleem! Dan is er voor geen van je klanten verwarring. En onderling bel je ook nog eens gratis, wel zo makkelijk als je even wat moet overleggen.

Een nummer in het buitenland kan vrijwel altijd. Wel kan het zijn dat je moet kunnen aantonen dat je in het land gevestigd bent. Afhankelijk van het land kost een nummer € 7,50 of € 15,- per maand. Is een vestiging even niet of beperkter bereikbaar door bijvoorbeeld een nationale feestdag, dan schakel je de gesprekken gewoon even door naar de collega’s die wel aan het werk zijn.

Bij Voyp is ons doel om je zoveel mogelijk te helpen bij zaken doen en deze goed te laten lopen, nationaal maar ook internationaal.
Nog niet overgestapt naar VoIP telefonie van Voyp of vragen over onze diensten? Bekijk onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

Welkom bij Voyp.