Bereikbaar op vakantie

Bereikbaar op vakantie

bereikbaar op vakantieMet afgelopen week temperaturen dicht tegen de dertig graden konden we even proeven aan het onvermijdelijke: de zomervakantie komt er weer aan. Dit betekent dat jouw bedrijf wellicht wat slechter bereikbaar is of misschien zelfs gesloten is in deze periode. Hoe dan ook wil je dat dit goed is geregeld.

Er zijn tal van opties om te zorgen dat je bereikbaarheid in deze periode zo optimaal mogelijk is. Heb je er bijvoorbeeld wel eens bij stilgestaan dat je heel eenvoudig met een toestel van kantoor onder de arm naar een thuiswerkplek kunt lopen en het toestel daar weer kunt aansluiten zonder verdere problemen? Of door gebruik te maken van de softphone je feitelijk altijd een vast toestel in je broekzak bij je hebt?

Zo zorg je dat ondanks een lagere bezetting op kantoor je je klanten toch goed te woord kunt staan.

Als je echt gesloten bent kun je er uiteraard voor kiezen zelf een melding in te spreken met deze mededeling. Je kunt er ook voor kiezen deze opdracht bij ons neer te leggen en wij laten onze stemactrice de meldingen voor je inspreken. Wij activeren dan de nieuwe meldingen samen met de openingstijden voor de vakantieperiode. Zo kun jij met een gerust hart de deur achter je dichtrekken en genieten van je welverdiende vakantie.

Wil je gewoon bereikbaar zijn op vakantie, ook dat kan! Met de softphone en een dataverbinding ben je waar dan ook ter wereld altijd en overal bereikbaar. Denk er wel even aan dat je de beller niet al te jaloers maakt met die rustgevende zee op de achtergrond of de brullende leeuwen tijdens je safari?

Nog niet overtuigd van de mogelijkheden van VoIP telefonie of vragen over onze diensten? Bekijk onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

Welkom bij Voyp.