Toestellen

Home » Toestellen

Hardware

Je kunt bij Voyp op een aantal manieren bellen. Naast het gebruik van de (mobiele) app of je vaste toestellen kun je ook nieuwe toestellen bij ons aanschaffen. Alle toestellen worden geconfigureerd verzonden. Let op: heb je geen PoE switch? Vergeet dan niet een adapter of PoE-switch bij te bestellen.

Prijzen zijn exclusief BTW. Bij bestellingen onder de € 250,- brengen wij € 10,- aan verzendkosten in rekening.

 

Bij Voyp adviseren wij Yealink

Deze telefoons kunnen wij vanaf afstand configureren en monitoren. Ook kun je zelf eenvoudig via onze portal aanpassingen doorvoeren, zoals sneltoetsen en adresboeken. Daarnaast kunnen wij eenvoudig de firmware updaten en de toestellen vanaf afstand herstarten indien er problemen zijn. Uiteraard staat het je vrij om ergens anders andere toestellen aan te schaffen. Hou er wel rekening mee dat wij dan € 25,- per toestel vragen om deze toestellen te configureren. Uiteraard kunnen wij op basis van je wensen ook adviseren over andere toestellen en leveren. 

...

Bij Voyp houden we van simpel én toegankelijk. We houden niet van verborgen kosten. Niet zoals bij andere aanbieders maandelijks betalen voor functionaliteiten zoals openingstijden en een keuzemenu, niet meteen een factuur wanneer je ondersteuning nodig hebt en wél meteen geholpen worden zonder uren in de rij te hoeven staan.

Vanaf € 12,- per maand ben je flexibel en betrouwbaar telefonisch bereikbaar en ben je verzekerd van een professionele uitstraling en uitstekende persoonlijke service. Onze diensten zijn uiteraard dagelijks opzegbaar. 
Meer weten? Chat, mail of bel met ons! Wij staan je op werkdagen tussen negen en vijf graag te woord.