Telefoonnummers | Bellen zonder gedoe | Vanaf € 12 per maand bij Voyp

Home » Telefoonnummers

Telefoonnummers

Bellen en gebeld worden doe je natuurlijk met een telefoonnummer. Of dit nu een regionaal, een landelijk 085/088, een servicenummer (0800/0900/0909) of internationaal telefoonnummer is.

Wat voor nummer je ook wilt, bij Voyp zit je goed

Regionaal nummer

De registratie van een regionummer is eenvoudig. Bij Voyp hebben we altijd nummers op voorraad. Nieuwe klanten bellen we altijd op om de bestelling door te nemen, zodat we weten uit welke regio je een nummer wilt. Mocht je al een nummer hebben, dan kun je het nummer meenemen. Wij zorgen er daarna voor dat het nummer actief wordt en jij ermee kunt bellen.

Internationaal nummer

Ook internationale telefoonnummers kun je eenvoudig bij ons registreren. Wel heb je, afhankelijk van het land waarin je het nummer wilt afnemen, een bewijs van inschrijving nodig in het land en/of de stad waarvan je het netnummer wilt afnemen. Hou er rekening mee dat het verhuizen van internationale nummers helaas vaak (veel) langer kan duren dan bij Nederlandse providers.

Landelijk nummer

Wanneer je als bedrijf meerdere locaties hebt of niet wilt uitstralen dat je uit een bepaalde regio afkomstig bent, dan kun je kiezen voor een landelijk nummer. 085 nummers zijn per stuk te bestellen.  Voor 088 nummers stelt het ACM aanvullende voorwaarden. Je moet er minimaal 100 afnemen en je moet ze eerst aanvragen bij het ACM. Nadat de registratie is afgerond kan je deze nummers bij Voyp registreren.

Servicenummer

 Een servicenummer kost € 30,- per maand en is bij Voyp eenvoudig te regelen. Wel moet je eerst een servicenummer aanvragen bij het ACM. Als de aanvraag is goedgekeurd activeren we het nummer. Voor 0800 nummers worden achteraf gesprekskosten in rekening gebracht. De opbrengsten van een 0900-nummer worden verrekend met de kosten, het verschil wordt aan het eind van elke daaropvolgende maand overgemaakt.

Nummer meenemen

Heb je al een telefoonnummer? Deze verhuis je eenvoudig naar Voyp. Stuur ons een factuur van je huidige aanbieder en wij regelen het voor je. Het verhuizen kost eenmalig € 10,- per los nummer of € 30,- / € 50,- per nummerblok. Bij internationale nummers is dit afhankelijk van je huidige aanbieder.

Je nummer is altijd van jou

Als je bij ons een nieuw nummer registreert, dan wordt dit nummer op jouw naam gezet. Dat betekent dat het nummer vanaf dat moment officieel van jou is. Mocht je ooit weg willen bij Voyp dan kun je het nummer zonder problemen meenemen. Dit geldt ook voor servicenummers en/of 088 nummers.

Tarieven 
regionummers
landelijke nummers
servicenummers

Natuurlijk wil je weten wat het allemaal kost. Op de tarievenpagina vindt je alle tarieven in een handig overzicht, hiernaast treft je de tarieven aan voor telefoonnummers. 

Wil je een nummer meenemen? Dan betaal je niet de eenmalige kosten, maar wel de verhuiskosten zoals opgenomen in het tarievenoverzicht. Hou er ook rekening mee dat je voor een 088 nummer of een service-nummer een toekenningsbesluit van het ACM moet hebben. 

wdt_ID Tarieven Maandelijks Eenmalig
1 Extra los nummer € 2,- € 10,-
2 Blok 10 nummers € 10,- € 30,-
3 Blok 100 nummers € 35,- € 50,-
4 Internationaal nummer, vanaf € 10,- € 50,-
6 Servicenummers € 30,- n.v.t.
20 Verhuiskosten los nummer n.v.t. € 10,-
21 Verhuiskosten blok 10/100 nummers n.v.t. € 50,-
22 Verhuiskosten blok 10/100 nummers KPN n.v.t. € 200,-
23 Verhuiskosten internationale nummers n.v.t. op aanvraag

Een greep uit onze tevreden klanten

logo toprow
logo college de heemlanden
logo elde college
logo lawspot
logo het houtens
logo cuentas
media mansion logo
logo vankleeftechniek
logo mr dental
logo themag
logo voordekunst
logo sunwood
logo mister b
logo viwecom
logo bts
logo raket
logo accent grave
logo sofacompany
logo bladewp
logo tallgrass
econe
logo heijmans
logo advocatenkantoor jansen
logo cavari clinics
logo schimmel techniek
MarmerBehandelen.nl
logo timeprofit
logo it wizzard
logo moventes
logo arbec
logo guidato
logo het dagelijks bestaan
logo siebold nijenhuis
logo rene friso
logo theokooptjeauto

Bij Voyp houden we van simpel én toegankelijk. We houden niet van verborgen kosten. Niet zoals bij andere aanbieders maandelijks betalen voor functionaliteiten zoals openingstijden en een keuzemenu, niet meteen een factuur wanneer je ondersteuning nodig hebt en wél meteen geholpen worden zonder uren in de wachtrij te staan.

Vanaf € 12,- per maand ben je flexibel en betrouwbaar telefonisch bereikbaar en ben je verzekerd van een professionele uitstraling en uitstekende persoonlijke service. Onze diensten zijn uiteraard dagelijks opzegbaar. 
Meer weten? Chat, mail of bel met ons! Wij staan je op werkdagen tussen negen en vijf graag te woord.