Referenties van klanten Gemiddelde waardering: ★★★★★ 4.7 gebaseerd op 27 reviews
5 1

Uiteraard kan er slechts een selectie van de referenties op de voorpagina worden getoond. Op deze pagina vind je dan ook alle reviews, ongecensureerde gebruikerservaringen. Want ook van vervelende ervaringen van klanten leren wij.

We horen zelf ook graag wat je als van ons denkt. Laat je het ons weten?

Zeer goed geholpen

★★★★★
5 5 1
Jean-Micheal heeft ons zeer goed geholpen door altijd mee te denken, klaar te staan en ons te helpen met optimaliseren van processen. De prijs / kwaliteit verhouding is optimaal!

Een zeer nette prijs

★★★★☆
4 5 1
Goede partij, vooral een zeer nette prijs! Helaas is niet alles mogelijk, zoals bijvoorbeeld een API die ons CRM systeem voorziet van belgegevens.

Erg fijne en snelle service

★★★★★
5 5 1
Als startende onderneming waren wij op zoek naar een voip oplossing. Een goed, bijna onafhankelijk advies van Voyp Telecom later besloten om dit bij deze partij te regelen. We waren gelijk operationeel en een aanpassing in het belmenu was binnen een paar minuten geregeld. Kortom een erg fijne en snelle service.

Enorm flexibel

★★★★★
5 5 1
Voyp heeft een zeer goede service en denken goed met de klant mee!! Dit bedrijf is enorm flexibel en ontzorgt. We hebben onze bereikbaarheid vergroot door goede oplossingen van Voyp. We spreken jullie naam vaak voort, wat goed is praat voort.. Kortom , Voyp heeft een top service en vriendelijke medewerkers.

Goed bereikbaar met een professionele uitstraling

★★★★★
5 5 1
Omdat ik als ZZP-er veel onderweg ben, vind ik het erg belangrijk dat ik goed bereikbaar ben met een professionele uitstraling. Door middel gebruik te maken van de stemactrice van Vop en de mobile app is dat meer dan gelukt!

Top bedrijf met top service!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn na een kort onderzoek bij Voyp uitgekomen om onze telecom aanbieder te worden. Vanaf het begin af aan was de communicatie goed en was de support uitstekend. Wanneer wij een aantal telefoons niet werkend kregen konden we ze gewoon naar hun opsturen en werden ze gratis gemaakt. Top bedrijf met top service!

Fijne service en goede prijs

★★★★☆
4 5 1
Werkt goed, fijne service en goede prijs! Eigenlijk niks te klagen, alleen de app werkt soms niet helemaal naar behoren.

Snelle service!

★★★★☆
4 5 1
Prima support. Voyp is goed bereikbaar en het contact is uitstekend, met een snelle service!

Hartstikke tevreden

★★★★★
5 5 1
Een goede prijs voor een vast telefoonnummer. Wij zijn hartstikke tevreden met Voyp. Eerst hadden we hem doorgeschakeld naar mobiel maar inmiddels hebben we hier een vaste telefoon staan, het is allemaal mogelijk. Bij vragen of problemen worden we altijd meteen geholpen. Goede en persoonlijke service. Zeker een aanrader!

Goede prijs voor een goed product

★★★★★
5 5 1
Deze aanbieder bied waar voor zijn geld. Gewoon een goede prijs voor een goed product. Enkele keren had ik een technische vraag, en werd ik Zeer goed geholpen. Ook eens per jaar een telefoontje of alles nog naar wens is en waar ze kunnen verbeteren, Ik zou deze provider als je op zoek bent naar een dergelijk pakket, zeker iedereen aanbevelen! via de app zijn wij als klein ondernemen altijd goed bereikbaar met meerdere mensen op het zelfde nummer geschakeld.

Goed persoonlijk advies.

★★★★☆
4 5 1
Goed persoonlijk advies. Ze helpen je graag en nemen de zaken goed uit handen. De overgang gins erg soepel.

Persoonlijke en goede service.

★★★★★
5 5 1
Na moeizame ervaringen met onze vorige telefonie partij, gekozen voor VOYP. We waren aangenaam verrast door de persoonlijke en goede service. Ook prijstechnisch een zeer interessante oplossing voor onze school. We hebben ongeveer 130 aansluitingen en er wordt echt meegedacht met de situatie op onze school. Ook specifieke wensen (bijvoorbeeld het blokkeren van het naar buiten bellen in onze lokalen) zijn allemaal snel en naar wens opgeleverd.

De support is snel, duidelijk en goed.

★★★★★
5 5 1
Ik kan niet anders zeggen dan dat Voyp uitermate goed werkt. De support is snel, duidelijk en goed. Het hele systeem is na wat uitleg goed te doorgronden en in te stellen naar de eigen wensen. Ook de prijs is absoluut niet hoog voor de geboden mogelijkheden en service.

Heel tevreden met Voyp

★★★★★
5 5 1
Sinds anderhalve maand de telefoonlijn voor onze klantenservice via Voyp. Goede prijs met alle functies die je als ondernemer nodig hebben kan. Voor de klantenservicelijn een menu optie bijgenomen die eenmalig kosten heeft voor het instellen. Wij kozen voor een externe stemacteur voor het menu. Dit is vlekkeloos ingesteld. De goed bereikbare en uitstekende service is dat extraatje dat het h'm doet. Heel tevreden met Voyp

Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Na een speurtocht online kwamen wij voor de overstap naar VOIP uit bij VOYP. We zijn erg content met de werkwijze van Voyp: een en ander was snel geregeld, service is uitstekend en bij vragen krijg je snel hulp/antwoord! Een aanrader wat mij betreft.

Probleem over van ISDN naar VoIP

★★★★★
5 5 1
Na bijna twintig jaar KPN ISDN op 1 mei 2017 in één keer probleemloos over naar VoIP bij leverancier Voyp! Onze drie vaste nummers en twee mobiele nummers op de all-inclusive internetcentrale voor totaal € 14,- per maand! (Vooralsnog) een aanrader!

Snel, gemakkelijk en goede support.

★★★★★
5 5 1
Snel aangesloten, gemakkelijk en overzichtelijk portal en goede support.

Uitstekende support

★★★★★
5 5 1
De service en de bereidheid om je te helpen is echt super bij Voyp. De installatie van de telefoon liep vlekkeloos. En geen vraag was teveel, ik wordt elke keer goed geholpen, ook de extra uitleg maakt het overzichtelijker. Voor een ieder die op zoek is naar een goede VOIP-provider, zoek niet verder maar kies voor Voyp.

Een uitstekend servicelevel!

★★★★★
5 5 1
Als recruiters dienen we altijd en overal bereikbaar te zijn. En natuurlijk kan dat via een 06 nummer maar een 020 nummer is net wat profesioneler. Voyp maakt dat tegen zeer aanvaardbare kosten mogelijk. Wij waren onder de indruk van de snelle reacties en het actief meedenken van de mensen bij Voyp. Een servicelevel waar de " grote spelers" in geen kilometers bij in de buurt komen. En om de kwaliteit hoef je het niet te laten. De kwaliteit is gewoon top. Het belangrijkste is misschien wel dat ze volkomen transparant zijn en dat ze doen wat ze beloven. Wij bevelen de telefonie van Voyp van harte aan.

Meer vrijheid voor minder geld

★★★★★
5 5 1
Top provider! Overgestapt van Voys naar Voyp vanwege hun pakketten. Nu heb ik standaard professionele ingesproken meldingen samen met een keuzemenu. Dit geeft mij meer vrijheid in mijn bedrijfsvoering voor veel minder geld. Een besparing, inclusief eenmalige kosten, van ruim 300 euro dit jaar. En ook de gesprekskosten per minuut liggen lager.

Perfect totaalpakket

★★★★★
5 5 1
Door onze groei naar meerdere vestigingen ontstond onduidelijkheid voor onze gasten. Voyp heeft een perfecte oplossing geboden in een totaalpakket aan diensten en toestellen, met een eenduidige externe communicatie. Voyp heeft het afscheid van ‘ouderwets bellen’ en het inrichten van de nieuwe installatie perfect en op een persoonlijke wijze verzorgd. Betere en professionelere bereikbaarheid tegen lagere kosten zijn het resultaat!

Op diverse locaties dynamisch bereikbaar

★★★★★
5 5 1
Door middel van de oplossingen van Voyp zijn wij op onze diverse lokaties nu goed bereikbaar. Het mogelijk maken van op een simpele manier dynamisch te kunnen kiezen welke lijnen we waar willen ontvangen maakt het voor ons een totaal oplossing. Daarnaast is de klantvriendelijke helpdesk die adequaat en snel ieder probleem weet op te lossen zeer te waarderen.

Denkt goed mee

★★★★★
5 5 1
Bij OneSociety heeft Voyp ons uitstekend geholpen bij het neerzetten van een professionele telefonieservice voor onze klanten. Wat er boven uitstak was de expertise en de service van Voyp. Zeer gewaardeerd en aan te raden.

Altijd onderweg bereikbaar

★★★★☆
4 5 1
Als websitebouwers willen we altijd bereikbaar zijn voor onze klanten. De mobiele app van Voyp stelt ons in staat gesprekken te voeren én te ontvangen vanaf ons zakelijke nummer. Ideaal!

Tevreden klanten

★★★★★
5 5 1
Als gamebouwer zag ik niet echt het nut van een telefoonverbinding voor mijn klanten. Voyp heeft ons laten inzien dat telefonisch bereikbaar zijn voor klanten écht een toegevoegde waarde is. Dit krijgen wij ook terug van onze klanten die we dankzij Voyp professioneel te woord staan.

Mobiele app is een uitkomst

★★★★☆
4 5 1
Als ZZP-er wil ik makkelijk en goed bereikbaar zijn, zowel op kantoor als onderweg. Met de mobiele app en een vast toestel via Voyp is dit voor een klein bedrag uitstekend geregeld.

Snel en betaalbaar

★★★★★
5 5 1
Vanuit AwayKey ondersteunen wij particulieren bij het verhuren van hun appartementen. Wij nemen het hele proces uit handen, van foto’s maken tot eindschoonmaak. Hiervoor wordt er veel gebeld tussen medewerkers onderling, de receptie en met klanten. Stabiel en flexibel kunnen bellen, zowel met vaste toestellen als met de mobiel, is daarom ideaal. Ik ben overal waar ik ben bereikbaar, zonder dat ik de klant een mobiel nummer moet geven. En ‘s avonds komen via het keuzemenu gelukkig alleen de écht belangrijke spoedvragen tussendoor, zodat ik ook nog een sociaal leven heb. Deze mogelijkheden vind je bij meer partijen, maar naast de bijzonder scherpe prijs is de service van Voyp reden om langdurig klant te blijven.