Voyp Internet | Bellen zonder gedoe | Vanaf € 12 per maand bij Voyp

Home » Voyp Internet

Voyp Internet

VoIP is van een ding afhankelijk: je internetverbinding. Graag helpen wij jij hierbij. 
Wij leveren stabiele ADSL- en glasvezelverbinding vanaf € 60,- per maand. 

Internet met de kwaliteit van Voyp

Bij Voyp zijn we gespecialiseerd in VoIP. Alleen: voor internetbellen zijn we natuurlijk wel van één ding enorm afhankelijk. Jouw internetverbinding. Is deze niet snel genoeg, wil je een aparte lijn voor je telefonie of wil je door kunnen werken als je bestaande internet-verbinding tijdelijk uitvalt, dan helpen wij je daar graag bij. 

Vanaf € 60,- per maand ontvang je een stabiele glasvezel- of ADSL verbinding met vaste IP adressen. Deze maximale snelheid is afhankelijk van je locatie. Uiteraard communiceren we vooraf welke snelheid we verwachten te halen. Wij installeren op locatie, inclusief modem, router,  switches en/of WiFi, afhankelijk van jouw wensen. 

Neem daarom vooral contact met ons op voor meer informatie. Wij leggen je graag de voordelen van Voyp Internet uit. 

 

De voordelen
 • ✓ Betaalbaar, stabiel internet van Voyp
 • ✓ Vast IP-adres
 • ✓ 1 contactpersoon voor telecom én internet
 • ✓ Automatische backup lijn mogelijk
 • ✓ Optimalisatie voor je telefonie
 • ✓ Installatie op locatie
 • ✓ Configuratie en optimalisatie op afstand
 • ✓ Of je nu alleen een extra verbinding wilt of je hele netwerk onder de loep wilt nemen, bij Voyp krijg je eerlijk en professioneel advies, een scherpe prijs en een stabiele oplossing waar je jaren mee vooruit kan!
Waarom Voyp 

Voice over IP, of internetbellen, is sterk afhankelijk van je internetverbinding. Daarom hebben onze supportmedewerkers dagelijks te maken met netwerken en internetverbindingen van onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie van netwerken en verbindingen voor VoIP-telefonie, inclusief routers, switches en multicell DECT en WiFi-punten. 

Vanuit die specialisatie is het een logische stap om, naast het stuk ‘achter’ de router ook het stukje voor de router te doen, namelijk de internetverbinding zelf. Zo zijn wij zelf 100% in control van de verbinding: van onze centrale rechtstreeks tot aan jouw toestel. 

Zo ben je niet langer afhankelijk  van een derde partij wanneer er problemen op het netwerk worden geconstateerd. Met onze producten kunnen wij snel en eenvoudig vanaf afstand problemen oplossen en vaak al preventief voorkomen. De betrouwbare kwaliteit en support van Voyp, ook voor je netwerk!

Internet met de kwaliteit van Voyp

Wat leveren wij
 • ✓ VDSL verbindingen tot 100mbit
 • ✓ Glasvezelverbinding tot 1gbps
 • ✓ Routers & switches
 • ✓ Inpandige bekabeling
 • ✓ Draadloos internet
 • ✓ Gastnetwerken inclusief authenticatie
 • ✓ Multicell DECT-oplossingen
 • ✓ Volledige configuratie en optimalisatie op afstand
 • ✓ Support op afstand inbegrepen
 • ✓ Support op locatie € 80,- per uur

VoIP valt of staat met de kwaliteit van je internet-verbinding. Is deze niet stabiel genoeg, dan krijg je problemen met bellen. En dat wil je natuurlijk niet. Je telefonie hoort het namelijk goed én stabiel te doen.  

Soms is de oplossing simpel. Samen met jou denken we eerst mee om binnen je huidige verbinding de telefonie stabiel te krijgen. Maar soms kan ons advies ook zijn om een extra internet-verbinding af te sluiten, of om je huidige verbinding te vervangen. Met Voyp Internet kies je voor een stabiele glasvezel of ADSL verbinding. 

Uiteindelijk hebben wij maar één doel en dat is ervoor zorgen dat jouw telefonie optimaal functioneert. Wij stellen alles in het werk ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt bellen. Dus ondervind je problemen met je telefonie of met je internet en wil je graag in gesprek om dit goed, betaalbaar en professioneel op te pakken? Voyp’s the word. 

Onze vijf zekerheden 

Je telefonie moet het doen. Het liefste altijd. Daarom hanteren we bij Voyp de vijf zekerheden waar je ons altijd aan kunt houden. We doen niet aan verborgen kosten of aan addertjes onder het gras. Wij geloven in betrouwbare, heldere en open communicatie. Zo vertellen wij je eerlijk over storingen en melden we je precies wat je kan verwachten. 

Met onze persoonlijke service zorgen wij ervoor dat je flexibel en betaalbaar optimaal bereikbaar bent. Dit doen we inmiddels ruim 5 jaar naar volle tevredenheid van onze klanten. Don’t take our word for it, take theirs en ga ook bellen zoals het hoort. Welkom bij Voyp. 

Een greep uit onze tevreden klanten

logo sofacompany
logo het houtens
logo toprow
logo moventes
MarmerBehandelen.nl
logo theokooptjeauto
logo elde college
logo cavari clinics
logo lawspot
logo themag
logo advocatenkantoor jansen
logo guidato
logo viwecom
logo het dagelijks bestaan
logo schimmel techniek
logo bladewp
logo arbec
logo timeprofit
logo siebold nijenhuis
logo raket
logo vankleeftechniek
media mansion logo
logo college de heemlanden
logo accent grave
logo tallgrass
logo mister b
logo bts
econe
logo it wizzard
logo sunwood
logo cuentas
logo voordekunst
logo rene friso
logo mr dental
logo heijmans

Bij Voyp houden we van simpel én toegankelijk. We houden niet van verborgen kosten. Niet zoals bij andere aanbieders maandelijks betalen voor functionaliteiten zoals openingstijden en een keuzemenu, niet meteen een factuur wanneer je ondersteuning nodig hebt en wél meteen geholpen worden zonder uren in de wachtrij te staan.

Vanaf € 12,- per maand ben je flexibel en betrouwbaar telefonisch bereikbaar en ben je verzekerd van een professionele uitstraling en uitstekende persoonlijke service. Onze diensten zijn uiteraard dagelijks opzegbaar. 
Meer weten? Chat, mail of bel met ons! Wij staan je op werkdagen tussen negen en vijf graag te woord.