Alarm, omroep & deurbel | Bellen zonder gedoe | Vanaf € 10 per maand

Home » Alarm, omroep & deurbel

Alarm, omroep & deurbel

Uiteraard is het mogelijk om je alarm, omroepsysteem of deurbel te laten functioneren bij Voyp. 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Alarmsystemen

Een veelgestelde vraag bij de overstap van ISDN naar VoIP gaat over het alarmsysteem. Het ombouwen van een ISDN (of analoog) alarmsysteem naar een digitale oplossing kan vaak in de papieren lopen. Meestal kiezen installateurs namelijk voor de installatie van een GSM-module. Hierdoor wordt de lijn in het geheel vervangen. Ook kun je er in sommige gevallen voor kiezen om een separate analoge lijn bij KPN te behouden, waarvoor je maandelijks veel geld betaald. 

Gelukkig is er ook een andere oplossing: een ISDN converter. We sluiten het alarmsysteem aan op de ISDN-converter, die vervolgens via het SIP-protocol met onze centrale communiceert. Met lage vaste én maandelijkse kosten je oude vertrouwde alarm behouden. Neem voor meer informatie contact met ons op. We leggen je graag de voor- en nadelen uit en helpen je graag verder. 

 

Omroepsystemen

Ook voor een omroepsysteem is het SIP-protocol uitstekend te gebruiken. Heb je reeds een omroepsysteem hangen waarop je reeds via je huidige toestellen kunt inbellen en omroepen? Dan plaatsen we een simpele converter waardoor je ook met je VoIP-toestellen je huidige omroepsysteem kunt blijven gebruiken. Nog geen omroepsysteem of wil je je omroepsysteem graag ombouwen zodat je ook eenvoudig via je toestellen kunt omroepen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Deurbel

Op je vaste toestel praten met je bezoek en eenvoudig de deur op afstand opendoen – ook dat kan eenvoudig bij Voyp. En heb je een video-conferencing toestel, zoals de Yealink T49 of de Yealink T56/T58, dan kun je zelfs zien wie er voor de deur staat. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

Onze vijf zekerheden 

Je telefonie moet het doen. Het liefste altijd. Daarom hanteren we bij Voyp de vijf zekerheden waar je ons altijd aan kunt houden. We doen niet aan verborgen kosten of aan addertjes onder het gras. Wij geloven in betrouwbare, heldere en open communicatie. Zo vertellen wij je eerlijk over storingen en melden we je precies wat je kan verwachten. 

Met onze persoonlijke service zorgen wij ervoor dat je flexibel en betaalbaar optimaal bereikbaar bent. Dit doen we inmiddels ruim 3 jaar naar volle tevredenheid van onze klanten. Don’t take our word for it, take theirs en ga ook bellen zoals het hoort. Welkom bij Voyp. 

Een greep uit onze tevreden klanten

logo arbec
logo it wizzard
logo moventes
logo schimmel techniek
logo rene friso
logo voordekunst
logo themag
logo mister b
logo theokooptjeauto
logo bladewp
logo sunwood
logo raket
logo advocatenkantoor jansen
logo college de heemlanden
logo lawspot
logo heijmans
logo accent grave
logo siebold nijenhuis
logo het dagelijks bestaan
logo sofacompany
media mansion logo
logo timeprofit
logo tallgrass
econe
logo guidato
logo elde college
logo toprow
logo bts
logo vankleeftechniek
logo het houtens
logo cuentas
MarmerBehandelen.nl
logo viwecom
logo cavari clinics
logo mr dental

Bij Voyp houden we van simpel én toegankelijk. We houden niet van verborgen kosten. Niet zoals bij andere aanbieders maandelijks betalen voor functionaliteiten zoals openingstijden en een keuzemenu, niet meteen een factuur wanneer je ondersteuning nodig hebt en wél meteen geholpen worden zonder uren in de wachtrij te staan.

Vanaf € 10,- per maand ben je flexibel en betrouwbaar telefonisch bereikbaar en ben je verzekerd van een professionele uitstraling en uitstekende persoonlijke service. Onze diensten zijn uiteraard dagelijks opzegbaar. 
Meer weten? Chat, mail of bel met ons! Wij staan je op werkdagen tussen negen en vijf graag te woord.